Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) si v červnu nešťastně zlomila nohu a následovala operace. Nyní má stále omezení, ale raduje se, že konečně může nazout tenisky. "Ze začátku jsem to obrečela, vypadalo to, že budu mít nohu pět týdnů v sádře, naštěstí z dalších snímků se ukázalo, že to bude muset být operované. Dva dny po operaci jsem dostala nášlapovou dlahu a od té doby nějak pajdám," řekla Super.cz Marta, která má v noze devět šroubů.

"Nosím pohorky, dnes výjimečně mám tenisky. V pohorkách už pomalu začínám za Maruškou poběhávat. Když to úplně nebolí, tak už na to moc nemyslím. Mám omezení v pomalejších pohybech, mám trošku ztuhlý kotník, na nohy si sednout hodně bolí. To musím hodně pomalinku. Pan doktor mi řekl, že mám hodně plavat, tak už se těším na bazén," prozradila Jandová.

"Mám devět šroubů a krásnou jizvu. Mám si ji prý masírovat, že to přestane bolet. Jednou jsem skládala dřevo a večer jsem ji celou měla napuchlou a bolelo to. Tak od té doby masíruju. Bohužel manžel chodí z práce až pozdě večer, tak je to na mně," dodala se smíchem Jandová na akci pomáhající asistenčním psům.

Reklama

Další články

Načítám