Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na startu své kariéry v době působení v Česko-Slovenské SuperStar Markéta Konvičková (29) oplývala jako většina dívek v jejím věku útlou figurou. Po čase se její tvary začaly měnit, začaly být mnohem víc ženské, a ona musela začít přemýšlet o svém životním stylu.

„Před devíti lety po účasti v talentové soutěži jsem si uvědomila, že nestačí jen umět zpívat, ale je fajn číst knihy, protože na na pódiu potřebuješ slovní zásobu, je dobré cvičit, protože s kapelou celou dobu pouze nestojíš, ale pohybuješ se,” říká Markét a jedním dechem dodává: „Tehdy Konvička zjistila, že potřebuje kondičku. Snažila jsem si upravit jídelníček, přejít od teenagerovských smažáků a halušek a začít cvičit.”

Zpěvačka se našla ve cvičení bikram jógy. „Vyzkoušela jsem tancování, thaibox, fitko. Tyto sporty mě bolely a nebavily. Když otevřeli v Praze studio bikram jógy, tak jsem byla nadšená. Lije ze mě jako z konve, což si se svým příjmením můžu dovolit. Při cvičení vnímám sama sebe, jsem vždycky šťastná, že tu lekci přežiju a odcházím s úžasným pocitem,” popisuje svůj oblíbený druh pohybu Konvičková.

Reklama

Další články

Načítám