Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na konci září se slavnému herci zhroutil život, když Angelina Jolie (48) podala žádost o rozvod. Další ranou pro něj bylo nedávné rozhodnutí soudu, který svěřil všech šest dětí do její péče. Brada Pitta (60) teď drží nad vodou pracovní povinnosti a podpora fanoušků.

V soukromí herec prožívá snad nejhorší rok svého života, ale spokojený je alespoň po profesní stránce. V úterý se objevil na soukromé projekci filmu Moonlight, na jehož produkci se podílel, kde mu společnost dělala dobře naladěná Julia Roberts. Ve středu jej čekala slavnostní premiéra válečného milostného dramatu Spojenci, v němž si zahrál s Marion Cotillard (48).

Brad Pitt se v Los Angeles choval jako profesionální hvězda a nenechal na sobě znát zklamání z rozpadu rodiny. Jen pár hodin před premiérou se dozvěděl, že vyšetřování neprokázalo jeho nařčení z fyzického napadení syna Maddoxe, takže před fotografy došlo i na upřímný úsměv. „Je opravdu dojemné, jak jsou ke mně všichni milí. Jsem vděčný za veškerou podporu,“ prohlásil herec při rozdávání autogramů.

Při natáčení filmu Spojenci se měl Brad údajně s Marion sblížit, což mělo být jednou z příčin rozvodu. Románek ovšem nikdo nepotvrdil a Francouzka, která má za roli Édith Piaf Oscara i Českého lva, na červeném koberci hrdě vystavovala těhotenské bříško. Otcem jejího dítěte není Pitt, ale dlouholetý partner Guillaume Canet, s nímž už má pětiletého syna Marcela.

Reklama

Další články

Načítám