Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mít hodně originální šaty je sice fajn, ale zároveň si je nemůžete brát moc často. Zvlášť tehdy, když jste známá tvář. To si evidentně neuvědomila moderátorka Kristina Kloubková, která nám představila nový úlovek do svého šatníku na tiskové konferenci TV Nova.

Pochlubila se, že je to originální návrhářský kousek od její oblíbené výtvarnice a má i jméno - Čaj o páté. Tyhle barevné šatičky, jichž má ve skříni několik, miluje nejen ona, ale i její malá dcerka. Ovšem klasické malé černé by jí udělaly lepší a častější službu, aniž by došlo ke trapasu.

Když se Kristina vypravila na kosmetický veletrh, aby podpořila svoji kamarádku Tamaru, snachu zpěvačky Marie Rottrové (82), která zde prezentovala svoji firmu, vytáhla totiž model po necelých dvou týdnech znovu. A protože Kristina se objevila i na pódiu, kde se hodnotily nejlepší manikérky, nemohli jsme si toho nevšimnout.

Reklama

Další články

Načítám