Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních čtrnáct dní trávil odborný poradce StarDance Marek Zelinka v karanténě. Jeho partnerka, herečka Marie Doležalová (37), se kterou soutěž v roce 2015 vyhrál, o jejich nemoci nyní, když už jsou oba negativní, promluvila.

„Tak my máme za sebou víc než dva týdny karantény, ve který měl Marek covid a blbý, já pak covid a naštěstí docela dobrý, děti taky a fajn,“ svěřila Marie Doležalová s tím, že pro ni poslední dva týdny nebyly jednoduché.

„Zoufalství, že tohle nedám, a ten strach, že se někomu něco zhorší, ten mi to všechno zamazal skoro až do paniky. Jsme venku. Znovuzrozený,“ svěřila se herečka. Letošní jedenáctý ročník soutěže je koronavirovou pandemií poznamenaný. Koronavirem si prošla moderátorka soutěže Tereza Kostková. Do karantény pak museli Simona Babčáková se svým tanečníkem Martinem Prágrem a tanečník Michal Necpál, který už s tenistkou Andreou Sestini Hlaváčkovou nemohl tančit podruhé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám