Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Marie Doležalová (37) boduje. Nemusí fotit kalendář a ukazovat se polonahá na pláži, jak je běžné u slavných krásek, a stejně na charitu umí vydělat. Její fotka se pro charitu prodala za 199 tisíc korun.

Peníze poputují nadaci Pomozte dětem, jíž je vítězka StarDance patronkou. „Je skvělé, že budeme moci Kuře zase o něco více zviditelnit. Jsem moc ráda, že už potřetí si pro Kuře z této akce něco odnáší," prozradila Maruška, která nadšeně převzala šek.

Charitativní akci organizuje kadeřník Honza Kořínek. Každoročně se snaží získat peníze pro charitu na snímcích, které během roku fotí se známými kráskami. Letos se mu podařilo vybrat půl miliónu korun. „Je to pro mě radost, mám opravdu skvělý pocit, že naše práce a spolupráce se známými osobnostmi může někomu dalšímu pomoci. Letos jsme v našem projektu Když ruce pracují srdcem opět měli příběhy, které tu pozornost opravdu potřebovaly,“ dodal kadeřník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám