Hlavní obsah
Článek

Coby mladá studentka se zvláštními schopnostmi Sarah Michelle Gellar (41) v seriálu Buffy, přemožitelka upírů zabíjela krvelačné stvůry. Od té doby už ale uběhlo bezmála dvacet let a na jejím vzhledu jako by se čas vůbec nepodepsal.

Herečka se teď objevila na halloweenské párty, kde byla za sexy rošťandu z komiksu Harley Quinn. Oblékla kostým, v němž ve filmu Sebevražedný oddíl zazářila její kolegyně Margot Robbie (33).

V culíčkách a dívčím úboru vypadala jako školačka a její skutečný věk by jí v tu chvíli uvěřil opravdu málokdo. Z fleku by tak klidně mohla oprášit školní uniformu a po boku knihovníka Gilese a svých přátel znovu v městečku Sunnydale lovit upíry.

Na akci dorazila Sarah bez doprovodu zlořáda Jokera, který je věrným parťákem této hříšné komiksové postavy. Toho by po jejím boku zcela jistě tvořil hereččin manžel Freddie Prinze Jr. (42), který však na halloweenském večírku chyběl.

S hollywoodským krasavcem herečka tvoří manželský pár už 16 let a mají spolu dceru Charlottu Grace (9) a syna Rockyho (6).

Reklama

Další články

Načítám