Hlavní obsah
Článek

I sexsymbol z filmového plátna se musel přesvědčit o tom, že šaty dělají člověka. Dokonce i Margot Robbie (33) v nepadnoucím modelu přišla o svou atraktivitu.

Australská kráska zahájila hereckou kariéru pěkně zostra. V roce 2013 si zahrála ve filmu Vlk z Wall Street, v němž ukázala ňadra nejen Leonardu DiCapriovi (49), ale také divákům. A o nabídky od té doby nemá nouzi. Loni se v kinech předvedla jako rajcovní komiksová rebelka Harley Quinn. Letos se ve svých rolích vrátila do minulosti.

Margot Robbie v Londýně uvedla premiéru filmu Goodbye Christopher Robin, v němž ztvárnila manželku spisovatele Alana Alexandera Milneho, který je autorem Medvídka Púa. Děj biografického snímku se odehrává ve 20. letech minulého století a kostýmy z dávných časů se herečce nejspíš zalíbily.

Na premiéru dorazila v šatech připomínajících noční košili, které by obstály i v dobovém filmu. Jde ovšem o aktuální model v ceně odpovídající 73 tisícům českých korun, v němž Margot moc parády nenadělala. Odnesl to zejména její dekolt, který podivně splasknul.

Mnohem více očekávání než Goodbye Christopher Robin vzbuzuje další hereččina novinka s názvem I, Tonya. Margot Robbie v ní ztvární krasobruslařku Tonyu Harding, jejíž kariéru v 90. letech ukončil skandál. Film už získal diváckou cenu na festivalu v Torontu a v Hollywoodu se šušká o tom, že by se díky němu krásná Australanka měla dočkat minimálně oscarové nominace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám