Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I věčného optimistu Marka Ztraceného (39) přepadly chmury. Kvůli pandemii koronaviru přišel ze dne na den o všechny plánované akce a jeho práce je v ohrožení. Kromě toho už mu začínají chybět jeho blízcí a kontakt s fanoušky. Odhodil stud a ukázal, že i muži nejsou vždycky takovými tvrďáky, na jaké si hrají.

„Jsem “držák” a vím, kde jsou teď v životě priority, ale dnes to na mě totálně dolehlo! Chybí mi ten běžný život. Chybí mi sociální kontakt, kamarádi, kapela, chybí mi podání ruky, objetí, seznamování se s novými lidmi, posezení u kafe, debaty se sklenkou v ruce, pódium, koncerty, zahrát si jen tak pro radost na kytaru s partou známých... A chybíte mi vy!“ vzkázal všem příznivcům Marek na svém instagramovém profilu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Jsem “držák” a vím, kde jsou teď v životě priority, ale dnes to na mě totálně dolehlo!! Chybí mi ten běžný život ..chybí mi sociální kontakt, kamarádi, kapela, chybí mi podání ruky , objetí , seznamování se s novými lidmi, posezení u kafe, debaty se sklenkou v ruce, pódium, koncerty, zahrát si jen tak pro radost na kytaru s partou známých...a chybíte mi vy !! Všichni jsou teď trochu odevzdání, “vypnutí” těžko se hledá v někom nadšení.. držím hubu a krok - zdraví je samozřejmě přednější, ale jestli to takhle půjde dál - půjde brzy i o moje psychické zdraví! Všichni jsme na tom stejně a nechci vypadat, že brečím, jen jsem si chtěl trochu postesknout nahlas a říct, že až se to jednou zlepší, tak se mě milí kamarádi a fanoušci nezbavíte ❤️ Chybite mi ..

Příspěvek sdílený Marek Ztracený (@marekztraceny), Dub 19, 2020 v 8:34 PDT

Ponurou atmosféru vnímá i ve svém okolí. „Všichni jsou teď trochu odevzdaní, “vypnutí”, těžko se hledá v někom nadšení... Držím hubu a krok - zdraví je samozřejmě přednější, ale jestli to takhle půjde dál - půjde brzy i o moje psychické zdraví!“ přiznává zpěvák.

„Všichni jsme na tom stejně a nechci vypadat, že brečím, jen jsem si chtěl trochu postesknout nahlas a říct, že až se to jednou zlepší, tak se mě, milí kamarádi a fanoušci, nezbavíte. Chybíte mi,“ píše dojemně na závěr.

Naštěstí stihl Marek těsně před karanténou odehrát svůj největší koncert kariéry, ke kterému se ve vzpomínkách pravidelně vrací na sociálních sítích, kam sdílí fotky a videa. Před neplánovanou pauzou navíc ještě zvládl před vyprodanou O2 arenou požádat svou dlouholetou partnerku Marcelu o ruku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám