Hlavní obsah
Článek

Marek Ztracený (39) na Valentýna vydal novou píseň s názvem Tak se nezlob. S humorem a nadsázkou v ní jménem těch, kteří zanedbávají a opomíjejí své partnerky a partnery žádá o prominutí. Vznikl v rekordním čase.

„Myšlenka na klip k mé nové písničce Tak se nezlob vznikla toto úterý. Ve středu po generálce na mé koncerty v pražské O2 areně jsem ihned začal telefonovat vybraným účinkujícím, kolegům, kamarádům, ale hlavně osobnostem, které mi jsou sympatické, i když jsme se mnohokrát osobně ani neznali. Reakce byly úžasné a byla to pro mě škola pokory. Hned ve čtvrtek jsme začali natáčet a dnes, v pátek, to máme hotové,“ popsal Ztracený.

Ten si do klipu pozval pestrou směsici účinkujících, kteří s ním píseň jakoby zpívají. Text během pár hodin natrénovali Jaromír Jágr (52), Rey Koranteng (49), Martin Stránský (54), Zdeněk Pohlreich (66), Jan Čenský (62), Richard Genzer (57), Filip Rajmont, Pavel Trávníček (73), Robert Jaškow (54) nebo Martin Zounar (56).

Autorem písně, která zazní také na koncertech v O2 areně 22. a 23. února, je Marek Ztracený, za režií a kamerou stojí Ondřej Soukup.

Reklama

Další články

Načítám