Hlavní obsah
Článek

Herec Marek Taclík (50) přijel do Karlových Varů na festival s novou přítelkyní a také zde má několik pracovních povinností. Představoval hned dva filmy, v nichž hraje - Padesátku, režijní debut Vojty Kotka (36), a Ztraceni v Mnichově režiséra Petra Zelenky.

"O své roli v Padesátce toho moc prozradit nemůžu, protože jakýkoliv náznak by diváka připravil o zážitek v kině. Jediné, co mohu říct, je, že je to člověk, který hledá," byl tajemný herec. Také když jsme z něj tahali podrobnosti o půvabné slečně, která jej na festival doprovází, moc se nerozpovídal.

"Nafotili nás, já jsem o ničem nevěděl. Jestli se vám zdála krásná, tak jsem rád, že se vám líbí. Jsme tady spolu od 3. července a předtím jsme spolu byli v Praze," mlžil. Dodal také, že tentokrát nejde o dívku ze šoubyznysu. "Herečka to není a nebyla v životě na módním molu," uvedl.

Prozradil také, že už jej neuvidíme v seriálu kriminálka Anděl. "Na Primě teď točím seriál Vinaři, další díly Kriminálky Anděl už se netočí, tak jsem přestoupil," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám