Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Noblesní moderátor Marek Eben (66) už nebude provázet Plesem v Opeře, jehož dvanáctý ročník se koná už za necelý měsíc. Novým moderátorem bude Leoš Mareš (47). Pod jeho taktovkou se také uskuteční charitativní dražba, jejímž prostřednictvím přispějí hosté plesu Nadaci Terezy Maxové dětem.

Jeden z nejlepších českých moderátorů se stane hlavním průvodcem charitativního večera, při němž se hosté budou nejen bavit uměleckým programem, ale zároveň pomohou dobré věci.

„Leoš Mareš patří k české moderátorské špičce, má za sebou mnoho úspěšných projektů a je velký profesionál. Jsme rádi, že se stal součástí Plesu v Opeře a pomůže nám naplnit naše charitativní cíle,“ řekla ředitelka Plesu v Opeře Zuzana Vinzens.

Pro moderátora Leoše Mareše bude uvádění Plesu v Opeře velkou premiérou. „Ples v Opeře je noblesní akcí, která je třešničkou na dortu společenských událostí v České republice. Jsem velmi potěšen, že budu součástí tohoto slavnostního dlouho očekávaného večera. Pokusím se maximálně přispět k příjemné atmosféře ve Státní opeře a těším se na shledání s hosty,“ shrnul své dojmy novopečený moderátor této honosné akce.

Reklama

Další články

Načítám