Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Kostková (47) patří společně s Markem Ebenem (66) k moderátorským stálicím StarDance. Není proto žádným překvapením, že taneční soutěží diváky provedou i v šesté řadě této populární show.

A soudě podle krásných šatů s odvážným dekoltem, kterými se Tereza prezentovala na slavnostním představení účastníků StarDance, se nejen milovníci tance opět mají na co těšit. Tereza se může pochlubit opravdu výstavními vnadami, na něž bude v luxusních róbách jistě rafinovaně upozorňovat v každém přímém přenosu.

Celkový dojem z usměvavé moderátorky bohužel kazilo její nedokonale oholené podpaží. Dokud Kostková pózovala fotografům s rukama u sebe, bylo vše v naprostém pořádku. Když ale na chvilku zvedla ruce nahoru, zřejmě si neuvědomila, že jí už z podpaží začíná pomalu rašit nový porost. Většina přítomných hostů ale populární moderátorce beztak koukala do výstřihu, takže si drobného faux pas vůbec nevšimla.

Reklama

Další články

Načítám