Hlavní obsah
Článek

Dříve vymetli snad každý večírek, dnes už si skoro ani nepamatujeme, jak Martina Gavriely (45) a Marcus Tran (38) vypadají. Dvojice se objevila na křtu nového singlu Believe, který Tran produkoval pro zpěváka Jaro Smejkala, (32) a tak jsme se zajímali o to, kde se teď toulají. Moderátorka chodí s hudebníkem prý už pět let, sama ovšem přiznává, že se ani oni nevídají tak často, jako dřív. Dokonce prý doma přestala vařit.

„Mám se dobře, jen bych asi měla víc odpočívat, protože jsem hodně pracovně zasekaná. Prodlužuju vlasy a teď jsem přijala také práci manažerky jednoho klubu. Tam trávím večery a přes den dělám vlasy. Takže mě doma moc nevidí a nikdo jim vlastně ani nevaří,“ připustila Martina.

Martina prozradila, že je nečeká ani žádná společná dovolená. „Dovolené moc neprožívám. Léto nebývá nic moc, a když je, ráda si ho užiju v Čechách. Radši jedu k moři v zimě,“ míní Martina.

„Dcera poletí na dva měsíce do Chicaga. Je to kvůli jazyku a taky aby se trochu osamostatnila. Ona bude mít letos prázdniny za nás za všechny! Teď to teprve plánujeme, ale uvidí se, až co přinese na vysvědčení,“ vysvětluje Gavriely podmínku výletu.

Reklama

Další články

Načítám