Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatímco soutěžící kulinářské reality show Prostřeno! z řad prostého obyvatelstva mají v nejlepším případě šanci vyhrát čtyřicet tisíc korun, VIP hosté letních speciálů mají přece jen nějaká ta privilegia. Třeba Martina Gavriely (45), jež vyhrála první hvězdnou sérii, kromě zájezdu získala také luxusní káru.

„Když jsem viděl ty blafy, které vařila, vsadil jsem se s ní, že jestli s tím vyhraje, dostane ode mě na léto luxusní auto. Pořád totiž skučela, že jezdí v plechovce. Myslel jsem, že to mám v kapse. Vždyť to její jídlo bylo tak pro králíky, po tom by se neutloukl vůbec nikdo, natož náš manažer Jiří Pomeje,“ diví se ještě teď prohrané sázce podnikatel a šéf kapely Walda Gang Pavel Pásek.

Právě v jeho bandu hraje Martinin snoubenec Marcus Tran (38). „Lituju ho, čím ho jeho holka krmí. Asi bych se zabil. Ale zase to má tu výhodu, že jen tak nepřibere,“ tvrdí Pásek. Muž, který je známý tím, že bez skrupulí připravil o střechu nad hlavou producenta Honzu Nejedlého (přítele herečky Sandry Novákové) a jenž je k lidem, kteří ho naštvou, hodně nekompromisní, však pomstu za prohranou sázku nechystá.

„Zkrátka jsem to neodhadl. Ale Jirkovi Pomejemu se divím, že to vůbec jedl. Pomíkovy chutě znám dokonale, jelikož jsem s ním jeden čas skoro sdílel jednu domácnost,“ dodal kápo českého šoubyznysu Pásek.

Reklama

Další články

Načítám