Hlavní obsah
Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) zapomněla, že není ve vrcholové kondici, když se vypravila na sportovní zápolení spolu s dalšími známými tvářemi podpořit dárcovství krevní plazmy. "Během zápolení jsem si narazila ruku a dostala jsem i dlahu na prst," svěřila Super.cz.

"Už jsem ji ale sundala, protože bych nemohla hrát. To přece nejde hrát s dlahou," myslí si Mahulena. "Sportovala jsem příliš, na můj věk," dodala. Z toho, že si dlahu sama bez konzultace sundala, ale její lékař zřejmě mít radost nebude. "Asi mi vynadá, protože jsem mu zbytečně zabrala čas. Ale co mám dělat? Musím chodit do práce," míní. "Když se vám nalomí malíček na noze, tak je to taky nejlepší nechat být a jen to flastrem stáhnout," myslí si.

"Doktoři jsou moc úzkoprsí, ale možná ten prstíček sroste trochu nakřivo. Ale hlavně že udržím skleničku," smála se. "Jsem sice docela sportovně založená, ale na tu akci jsem přišla po nemoci, byla jsem unavená, ještě jsem dobírala antibiotika a netušila jsem, že tam bude adrenalinový sport, rychlostní krátkodobé výkony. A nechtěla jsem to té partě zkazit, ale bylo to fiasko," uzavřela na otevření nové restaurace, kde se cítila podstatně lépe než na sportovišti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám