Hlavní obsah
Článek

Když herečku Danu Morávkovou (52) vidíme nalíčenou a načesanou od profesionálů, vypadá sice dobře, ale trochu starší. Na charitativním předvánočním trhu svého domovského Divadla Bez zábradlí ovšem působila jako holčička.

"Myslíte?" skoro se červenala. "Doma jsem si natočila vlasy na natáčky, mezitím se nalíčila a pak natáčky sundala a učesala se. Nic zvláštního," je zřejmě sama sobě nejlepší kadeřnicí a vizážistkou Dana.

Ta se spolu s Nikol Kouklovou, Dášou Zázvůrkovou nebo Davidem Gránským zapojila mezi prodávající, kteří se snažili získat co nejvíc finančních prostředků pro nadaci Slunce, s níž divadlo spolupracuje už dvacet let. Nakupovat přišla i Mahulena Bočanová (57). "Moje Márinka chodí do školy Slunce a je tam moc spokojená," vysvětlila herečka, která si odnesla nákup za skoro tisíc korun.

Morávková i Bočanová nám svěřily, že o Vánocích moc volna mít nebudou. "Už 25. prosince mám dvoják, hraju i na silvestra. Letos jsem ani nepekla cukroví, mívala ho ráda moje maminka, ale ta už není mezi námi," svěřila Dana. "A já letos končím v divadle 27. prosince," doplnila Mahulena.

Reklama

Další články

Načítám