Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sagvan Tofi (59) se toho nebojí. S očekávaným návratem muzikálu Děti ráje se pustil do režie a natočil s celým muzikálovým ansámblem videoklip. Na legendární spartakiádní píseň Poupata od Michala Davida (63) si ovšem účinkující nezacvičili s kužely.

Šedesát protagonistů muzikálu včetně technického personálu se sešlo u Sagvanova bratra na chalupě. "Byli skvělí, spali ve stanech, ve stodole i v kravíně," vzpomínal Sagvan. "Když jsem dával dohromady příběh, chtěl jsem, aby tam byli fakt všichni," řekl Super.cz Sagvan, který se spolu s Lukášem Vaculíkem (61), Michaelem Foretem a Braňo Polákem převtělil do starého oslizlého dědka.

Hlavní hrdinku, která učiní klip velmi kontroverzním a stěží odvysílatelným před desátou večer, ztvárnila dlouholetá inspicientka divadla GoJa Music Hall, paní Eva Audolenská. Jako vesnická babka si totiž v jednom ze záběrů cosi šňupne.

Reklama

Další články

Načítám