Hlavní obsah
Článek

Neteř Lukáše Vaculíka (61) Šárka Vaculíková (24), která momentálně válí v premiéře filmu Můj vysvlečenej deník, kde polonahá řádila v kašně, se opět svlékla do plavek. A nebyla sama. Spolu s partičkou luxusních kočiček se oblékla do rajcovního sportovního oblečení kvůli józe.

Vaculíková se totiž coby tvář televize Nova (hraje v Prvním kroku) zúčastnila veřejného šampionátu v bikram józe v obchodním domě na Chodově. A spolu s taneční skupinou choreografky Qaši se do toho pořádně opřela. „Moc ráda se věnuji sportu, chodím třeba občas do posilovny. Vždycky jsem si myslela, že se budu věnovat třeba józe nebo sportu, který je propojený s duchovnem. V současné době preferuji posilování pod vedením trenéra nebo jakýkoli druh tance. Teď to ale moc nestíhám, protože mám hodně práce, ale jinak se pohybu moc ráda věnuju,“ svěřila se nám Vaculíková, která ale na bikram józe oceňuje, že nejde ani tak o duchovní disciplínu, jako o sportovní, při které člověk pozná sám sebe.

My k tomu jen dodáváme, že zálibu ve sportovních aktivitách Šárce schvalujeme. Díky nim má totiž tělíčko, na které je radost pohledět!

Reklama

Další články

Načítám