Hlavní obsah
Článek

Tenista Lukáš Rosol (38) vzal do společnosti svou manželku Petru Rosolovou, dříve Kubinovou a náramně jim to slušelo.

Blondýnku, která se živí jako trenérka tenisu, si vzal za ženu začátkem roku 2018 a od té doby jsou ve šťastném manželství. Jejich vztah přitom nabral rychlý spád, na podzim roku 2017 se tenista rozvedl s bývalou hvězdou Televizních novin Michaelou Ochotskou (39), ale za pár měsíců se postavil před oltář znovu. S moderátorkou má pětiletého syna Andrease, avšak mezi bývalými partnery panuje napjatá atmosféra a několikrát došlo k veřejné slovní přestřelce na sociálních sítích. Tenista si také stěžuje, že mu není umožněno vídat syna tak často, jak by si přál. Slovní konflikt už měly mezi sebou i obě tenistovy blondýnky.

Se svou současnou manželkou Petrou by se Rosol nebránil dalším potomkům, a tak je možné, že se v budoucnu pochlubí radostnou zprávou. Zatím si rodičovské povinnosti trénují na štěňátku, které si pořídili.

Manželský pár se objevil ruku v ruce na křtu knihy Tomáše Řepky (50), kterého přišli jako kamarádi podpořit, a s radostí společně pózovali fotografům. Nechyběli ani na předchozím křtu jedné z fotbalistových knih, který proběhl v roce 2018.

Reklama

Další články

Načítám