Hlavní obsah
Článek

Herecká legenda Luděk Munzar (†85) se rozhodl naplnit společnou kasu s Janou Hlaváčovou (†85), kterou trápí občasné deprese. A jde na to přes svou lásku – mluvené slovo. Za přítomnosti veřejnosti namluví cédéčko o svých vzpomínkách na slavné herce.

I když jde vlastně svým způsobem o reinkarnaci pořadu S vůní šminek a benzínu, se kterým jezdil po celé republice i se svou manželkou, tentokrát bude na vyprávění sám.

K události dojde 25. listopadu od 17 hodin ve zkušebně Divadla na Vinohradech. V tu chvíli zavzpomíná na jeviště i zákulisí a slavnou hereckou generaci. Večer, který připomíná vzácná přátelství s Danou Medřickou, Ladislavem Peškem, Janem Pivcem, Karlem Högerem a dalšími. Veřejná nahrávka CD byla okamžitě vyprodána.

„Vyprávěli jsme se ženou o životě s divadlem, o lidech, které máme rádi, a taky o mojí lásce k létání a rychlým autům,“ připomíná Luděk Munzar a dodává: „Tentokrát budu na jevišti zkušebny Divadla na Vinohradech sám, ale společně se mnou také osobnosti českého divadla, přátelé, které jsem v životě poznal a na které dodnes vzpomínám. A vím, že nejsem jediný,“ věří herec.

CD Milé vzpomínky Luďka Munzara vydá vydavatelství Popron Music v březnu 2013, kdy známý herec oslavuje významné životní jubileum, osmdesáté narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám