Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Smatanová (38) se v Čechách pohybuje minimálně. Jako modelka pracuje v sousedních zemích a navíc si před rokem našla lásku v Itálii. Krásná Lucie chodí s italským zubařem.

"Jsem strašně šťastná. Mám nového přítele, nebo lépe řečeno zánovního. Jsme spolu necelý rok, náramně nám to klape. Mám pocit, že po několika bývalých nepovedených vztazích tenhle bude ten pravý. Zatím prožíváme takové předčasné líbánky, a co bude dál, se uvidí," prozradila zamilovaná Lucie.

Přítel Smatanové, jedenatřicetiletý Gabriele Villa, pracuje jako zubní lékař především v Miláně a Bielle. Snaží se spolu trávit všechen volný čas, jejich domovem se stalo Miláno. "Do Čech se vracím za rodinou a také za svým kadeřníkem Martinem Žifčákem. I proto jsem přijela na pár dní teď do Prahy," říká Smatanová.

Přítel ji na cestách doprovází, pokud to je možné. „Gabriele jezdí za mnou, já zase za ním a do měst, kde máme práci. Žijeme sice v Miláně, ale povinnosti nás zavádějí i do Prahy, Amsterdamu, Německa a dalších zemí, takže jsme často na cestách. Nedávno jsme spolu byli v Kalifornii, kde se Gabriele učil novou techniku zakrývání odhalených krčků, a já měla focení. Prostě a jednoduše jsme spolu často a rádi. Je mou velkou podporou a oporou,“ dodala Smatanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám