Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle bude pro všechny šok. Miss s nejvyvinutějším přírodním hrudníkem se rozhodla, že si nechá zmenšit ňadra. Když nám to Lucie Králová (42) svěřila, nevěřili jsme vlastním uším.

"Musím to už řešit ze zdravotních důvodů. Záda mě kvůli velkým ňadrům bolí tak, že musím chodit na obstřiky krční páteře," řekla Super.cz. "Jen mám strach z jizviček, které po modelaci vždycky zůstanou," dodala.

Lucie byla sice Miss ČR, ale řeší problémy s postavou jako každá žena. Dvě těhotenství jí dala zabrat. "Měla jsem docela velkou nadváhu. S Robertem jsem přibrala 27 kilo, s Ríšou 22. A ještě teď mám nahoře čtyři kila, kterých se nemohu zbavit. Usadila se mi na bocích," vyprávěla Lucie.

"Snažím se být sice co nejaktivnější, hodně jezdím spolu se syny na kole, dáváme i třicetikilometrové túry, občas vytáhnu brusle, ale pravidelně necvičím. A tyhle problematické partie se snažím řešit pomocí nejmodernějších přístrojů," předvedla nám ve wellnes klubu naproti pražskému Mánesu, kam z Teplic, kde žije, jednou týdně dojíždí.

"Vzhledem k tomu, že oba kluci už chodí do školky, mám na sebe víc času," vysvětlila Králová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám