Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když zazní jméno Jennifer Coolidge, mnozí ani nezpozorní, že by mělo být povědomé. Ovšem když se řekne ‚Stiflerova máma‘, podoba americké herečky, která měla ve filmu Prci, prci, prcičky nezapomenutelnou roli, většině diváků hned naskočí.

Od té doby ale uplynulo už hodně času, který se dotkl nejen herců samotných, ale také témat, která mladé lidi zajímají, a samozřejmě technologií. Film s názvem The Emoji Movie (česky Emoji ve filmu), animák s emotikony v hlavních rolích a odehrávající se v tajném světě v mobilu, by tak asi neměl nikoho moc překvapit...

Coolidge namluvila emotikon matky hlavního hrdiny Geneho (T.J. Miller), jenž představuje pocit znuděnosti. Má ale mnohem víc emocí, které chce dávat najevo, což je potíž, protože v tomhle světě se musí každý celý život chovat stejně (vyjadřovat stejnou emoci). A gró děje, jenž zlákal i Sofiu Vergaru, Christinu Aguileru a dokonce i sira Patricka Stewarta, je na světě.

Vergara ani Aguilera se na prezentaci filmu ve Westwoodu v Kalifornii neobjevily, o to víc času mohli fotografové věnovat právě Coolidge, která vsadila na krátké černé šaty a modré psaníčko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám