Hlavní obsah
Článek

I po čtyřicítce má sice postavu modelky, ale typickou playmate dýdžejka Lucca (45) rozhodně nepřipomíná. I tak jí patří aktuální číslo Playboye. „Položila jsem si otázku, proč asi oslovují zrovna mě, protože mám sportovní štíhlou postavu. Pak mi bylo řečeno, že v kurzu už nejsou silikony, tak jsem souhlasila,“ popsala hudebnice občanským jménem Lucie Dvořáková důvod, proč na nabídku kývla.

Dýdžejka hodně mluvila do výběru fotek, které se poté objevily v časopise. „Jsem techno dýdžejka a chtěla jsem, aby to s mojí profesí a osobností korespondovalo,“ říká Lucca a dále uvádí: „Fotky jsme vybíraly s fotografkou. Já osobně bych tam jednu odhalenou nedala, ale nakonec jsem souhlasila, je krásná,“ komentovala Lucca fotku, kde ji pokrývají jen paprsky zapadajícího slunce.

Ptali jsme se Lucie, co na její účast v Playboyi říkal manžel Michal Dvořák, mj. zakládající člen kapely Lucie. „Jelikož je Michal ze šoubyznysu, ví, jak tyhle věci fungují,“ prozrazuje Lucca a dodává: „Nemá ten časopis ani nikde vystavený. Bere to jako součást práce. Dokonce jsem s ním konzultovala i výběr fotek.“

Jak na její akty lidé reagují? „Vesměs se setkávám s pozitivními ohlasy. Občas se někdo pozastavuje nad tím, jestli to jako dýdžejka mám zapotřebí. Já jsem se na začátku své kariéry před dvaceti lety potýkala s pomluvami, že hraju jen proto, že jsem holka, blondýnka a kdoví, co mám s organizátory. Tohle všechno mám za sebou a neřeším to,“ dodává Lucie Dvořáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám