Hlavní obsah
Článek

Jakmile se otevřely hranice, české hvězdy nevydržely a vyrazily za sluncem a mořem. Letos to vypadá, že je Chorvatsko novým Bali. Jedna hvězda za druhou se chlubí fotkami od Jaderského moře.

Prvními kráskami, které po koronaviru vyrazily za sluncem do Chorvatska, byly modelky Michaela Kociánová (35) a Denisa Dvořáková (32). A nasadily fotkami v plavkách pořádně vysokou laťku. Jejich dokonalá těla jim nelze nic jiného než závidět.

A kdo další vyrazil odpočívat k Jadranu? Narozeniny zde oslavila Jasmina Alagič (34), momentálně si tam užívá s maminkou Nela Slováková (34), včera vyrazila do Chorvatska Renata Langmannová (37), pro kterou je to poslední dovolená před porodem.

V Chorvatsku je také těhotná moderátorka Andrea Antony, zpěvačka Markéta Konvičková (29), moderátorka Gábina Partyšová (45), návrhářka Zuzana Lešák Černá nebo modelka Tereza Fajksová (34) s rodinou či Lucie Křížková (39) nebo moderátorka Nikola Čechová. Jak to slavným dámám sluší v plavkách, se můžete pokochat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám