Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková (39) se dnes stala dvojnásobnou maminkou. Narodila se jí dcera, které s manželem, jachtařem Davidem Křížkem, vybrali jméno Lola.

Fotku miminka Lucka zveřejnila na sociální síti a k ní napsala: „Obě jsme v pořádku. Děkujeme za tak obrovský příval štěstí.“ Uvedla také, že Lola se narodila v 0:44 hod.

Druhé dítě si Lucie s manželem dlouho přáli a cesta k němu nebyla vystlaná růžemi. Křížková přiznala, že loni dvakrát potratila. „V sedmém týdnu jsem samovolně potratila. Tak to se nějak neřešilo, to pan doktor říkal, že to vlastně můžeme hned začít znovu zkoušet. A já jsem zase otěhotněla, hned se to povedlo. Říkala jsem si, že to je velký zázrak, že se to takhle povedlo napodruhé hned za sebou. Ujišťovala jsem se, že před tím to bylo něco, co tedy mělo být, co se stává běžně, a že teď to bude v pořádku. Byl to strašný začátek těhotenství, takhle špatně mi nebylo ani poprvé s Davídkem. Rušila jsem práci, bylo mi strašně špatně. Říkala jsem si: ‚Skvělý, když je mi špatně, tak to dobře dopadne‘. A v desátém týdnu mi pan doktor řekl, že nebije srdíčko. Takže to byl vlastně zamlklý potrat a musela jsem na revizi dělohy,“ řekla tehdy Top Staru.

K holčičce, na kterou doma čeká čtyřletý bráška David, manželům gratulujeme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám