Hlavní obsah
Článek

Miss ČR z roku 2003 Lucie Křížková Váchová (39) si na přebytek volného času rozhodně nemůže stěžovat. Kromě pravidelného moderování oblíbeného televizního pořadu pro ženy má spousty nabídek i na uvádění společenských akcí. Pokud zrovna nepracuje, věnuje se dvouletému synovi Davídkovi.

V druhé polovině léta s ním byla na Lipně, kde společně podpořili při tréninku tatínka - úspěšného českého jachtaře Davida Křížka. Lucie vyrazila i s malým Davídkem na závěrečné exhibiční vystoupení dětí z dětských domovů. To se konalo v rámci projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou.

Lucie zde měla důležitou funkci VIP patronky a zároveň porotkyně. Spolu s dalšími známými tvářemi přišla podpořit talentované děti z 6 českých dětských domovů. Ty se spolu s dalšími soutěžícími utkají v listopadu během velkého finálového večera. Soutěžit se bude v 7 kategoriích, jako jsou například aerobik, street dance nebo muzikálové představení.

„Tento projekt je mi opravdu blízký. Líbí se mi, že učí děti všech věkových kategorií hýbat se. Ke sportu mám opravdu blízko a je neoddělitelnou součástí mého každodenního života," říká Lucie.

„Dvanáct let jsem dělala sportovní gymnastiku a uvažovala jsem o dráze profesionální sportovkyně. Kvůli zranění se mi ale tento sen nevydařil. Otevřela se mi však cesta k modelingu, účasti v soutěži Miss a následně také k moderování, které mě velmi baví," uzavřela Lucie, která má pořád neuvěřitelnou figuru a její stehna, která předvedla v ultra krátkých šortkách, by jí mohla závidět leckterá mladší žena, co ještě nerodila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám