Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Iva Kubelková (46) sotva nastoupila do pořadu Top Star a už bude mít třetí dítě? To by asi na Primě koukali. Nicméně to půvabné brunetce vyvěštila kartářka a Super.cz byl přímo u toho, když byla z karty, kterou před sebou na stole viděla, dost udivená.

"Já moc ke kartářkám nechodím, tady jsem k tomu byla trochu navedená. A karta, která říká, že budu mít další dítě, mne trochu překvapila. Na druhou stranu mne potěšilo, když karty řekly, že jsme s mým mužem osudově spojení už z minulých životů a budeme spolu až do smrti," řekla nám Iva.

Maminka osmileté Natálky, která se chystá do třetí třídy, a čtyřleté Karolínky, která už chodí do školky, by si mohla zopakovat čtyřletý rozestup mezi dětmi. "To ale řekly karty, ne já," smála se Iva.

Z nové práce je prý nadšená, jen ji trochu mrzí, že musela ukončit moderování pořadu Sama doma na České televizi, kde byla od roku 2007. "Nicméně chápu, že by na Primě nebyli rádi, kdybych se čtyřikrát týdně objevovala ještě v jiné televizi. Navíc hraju i v seriálu Cesty domů," míní Iva, kterou na místě v Sama doma vystřídá bývalá Miss ČR Lucie Křížková Váchová (39).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám