Hlavní obsah
Článek

Je to až k podivu. Letošní Ples v Opeře se nesl ve znamení pohřební černé barvy, barvu, která vlastně není barvou, oblékla valná většina slavných návštěvnic nejdůležitější akce plesové sezóny.

Na galavečeru České Miss tomu bylo zcela obráceně. V Hudebním divadle Karlín měla prim naopak bílá. Barvu nevinnosti obléklo minimálně devět dam. I když by mohlo hrozit, že tím pádem mohl být na přítomné „bílé paní" nudný pohled, opak je pravdou. Každá totiž pojala bílou velmi odlišně.

Například Monika Leová (32) oblékla bílou klasiku s antickými tóny, minimalismus v bílém pojetí si vzala za svůj Michaela Maláčová (52), v puristickém modelu s odhalenými zády zářila i Jitka Válková (32). Faltýnová (45) a Partyšová (45) zase vyvětraly světlé kousky vyhlášených značek.

Pro Lucii Kovandovou (30) vytvořil její návrhář šaty, díky kterým se stala krystalickým zhmotněním ženskosti, stejně tak u outfitu Míši Štoudkové (38) si designér pohrál s odhalujícím dekoltem.

Nebyly to ale pouze šaty, kde se uplatňovala bílá. S dress codem Creative Black Tie si pohrála Lilian Sarah Fischerová, která nakráčela do prostorů divadla v kalhotovém kostýmu.

Už teď jsme zvědaví, jaká barva se stane mánií při nějakém dalším galavečeru.

Reklama

Další články

Načítám