Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každá koruna dobrá. Herečka Lucie Benešová (49) natáčela sérii reklamních spotů, do níž zapojila i manžela Tomáše Matonohu (53), svoji maminku a dvě nejmladší děti. "Lara byla nadšená, Štěpán se nechal uplatit penězi na oblečení a skateboard," řekla Super.cz.

"Kdysi jsme hráli celá rodina v polském filmu, ale tam ještě nebyla Lara, protože nebyla na světě, zato tam byl Lucián a Sára. V téhle sestavě je to poprvé," doplnila.

"Lara chce být po téhle zkušenosti herečkou, radost z toho nemám. Kdybych měla znovu volit, měla bych herectví jako koníček k nějaké normální práci. Takže mám radost, že nejstarší Lucián pracuje v IT a Sára je hospodská. Štěpána také baví svět počítačů a také jazyky a cestování, tak uvidíme, co z něj bude," krčila rameny.

Televizní diváky potěší, že Lucii budou opět vídat v seriálu Slunečná, vidět ji mohli také v "Hasičích" na konkurenční televizi. "Jiný televizní projekt teď nemám. Vracíme se do divadla. V Kalichu rozjíždíme naše představení Dvě noci na Karlštejně a v Divadle Bez zábradlí Mnoho povyku pro nic," vypočítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám