Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Linda Vojtová (38) žije v luxusním bytě v centru New Yorku se svým snoubencem Joshem. Jak vypadá situace ve městě? Stát New York je americkým ohniskem nákazy. Počet obětí se zde vyšplhal už na 16 tisíc.

"Žiju ve čtvrti, která je známá bary, je tu hodně mladých lidí, na ulicích je běžně plno. Nyní je tu zcela prázdno. Nikde lidé, žádná auta. Z New Yorku se opravdu stalo město duchů, řekla bych. Ven chodím akorát s pejsky," prozradila Vojtová.

Překvapivě minimum lidí nosí ochranné roušky. Navíc nejsou k sehnání. "V supermarketu, kde jsem byla minulý týden, neměl ochrannou roušku nikdo z prodávajících. Měli akorát rukavice. Většina lidí, kteří šli do obchodu, roušky neměla,“ popisuje situaci.

Protože ochranné roušky není možné koupit, pomohla jí rodina v Čechách. "Roušky ušila moje teta, která je zdravotní sestra v Praze v nemocnici na Karlově náměstí. Jsou krásné a jsou pro mě a mého snoubence Joshe," dodala pro Top Star topmodelka.

Modelka s přítelem na letošní rok mají naplánovanou svatbu. "Uvidíme, jak to půjde. Zda se bude dát cestovat, jaká bude karanténa. Vše se uvidí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám