Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lily Allen (38) a herec David Harbour (46) se vzali loni v září v Las Vegas. Herec nyní promluvil o rozhodnutí pojmout Lily za manželku, k němuž prý došel hlavně díky jejím dcerkám Marnie (8) a Ethel (9).

V show Jimmyho Kimmela popsal, jak se děvčata dohadovala, kým pro ně David je. A zatímco mladší Marnie ho označila za nevlastního otce, Ethel o něm hovořila jednoduše jako o „chlápkovi v našem životě“. A právě to označení herci nedalo spát a rozhodl se vzít situaci pevně do svých rukou.

„Došlo mi, že si tu ženu musím vzít,“ vyprávěl se smíchem. „Ten emocionální dopad…ještě nikdo mě nikdy takhle neoznačil.“

Pár odcestoval do Vegas a následující den se nechali oddat dvojníkem Elvise Presleyho. Zpěvaččiny dcerky samozřejmě nemohly chybět. Dívky má Allen s bývalým manželem Samem Cooperem, s nímž dovršila rozvod v roce 2018.

Harboura diváci opět uvidí jako šerifa Jima Hoppera ve čtvrté řadě úspěšného seriálu Stranger Things. Předpokládá se, že ji Netflix uvede v létě příštího roku, i když oficiální datum uvedení zatím nebylo stanoveno. Těšit se na něj mohou také v marvelovce Black Widow, která by měla jít do kin v červenci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám