Hlavní obsah
Článek

Objevitel Ewy Farne, producent a milionář Lešek Wronka (63), se nezdá. I když si většinou vybírá ženy mladé, krásné a především známé, zajímá se i o ty bez domova.

I bohatí producenti mají čas se na chvilku zastavit a rozhlédnout se kolem sebe, aby viděli nejen pozlátko, ale i chudobu. Lešek Wronka měl tu čest být jedním z kmotrů krásného kalendáře s krásnými ženami, který nafotil Benedikt Renč.

„Křtil jsem foto naší superhvězdy operního zpěvu, sólistky Národního divadla Alžběty Poláčkové, která se nechala nafotit do kalendáře Girls and Business,“ přiznal se Wronka, který byl dle svých slov trošku nervózní.

„Z takových akcí mám nějaký divný respekt, ale nakonec byl večer velmi příjemný a dražba jednotlivých fotek vynesla 80 tisíc korun! Ty poputují na pomoc ženám bez domova!,“ pochvaloval si producent, který na akci přišel v doprovodu své půvabné snoubenky, zpěvačky Haliny Mlynkové.

A jak sám neopomněl podotknout: „Pak v taxíku jsem byl šťastný, že mám kam jet - domů!“ V kalendáři kromě Alžběty Poláčkové pózovaly také další osobnosti včetně Báry Nesvadbové či Kateřiny Winterové. Titulní strana kalendáře pak symbolicky patřila trojici kuchařek bez domova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám