Hlavní obsah
Článek

Herečka Dagmar Patrasová (67) není známá jen díky dětským pořadům a žížale Julii, kterou chytá na pasece. V 80. letech patřila k českým hereckým sexsymbolům a svůj půvab neváhala ukazovat také na televizních obrazovkách.

V legendárním seriálu Návštěvníci se coby bytost z jiné planety Emilia Fernandez přestrojena za Káťu Jandovou dokonce ukázala úplně nahá na „koupačce“ u rybníka. Ukázala tak svou nadpozemskou krásu, kterou u obrazovek hltaly tisíce diváků.

Populární Dáda předvedla své nádherné tělo také v komedii Vrchní, prchni!, kde si střihla roli smyslné Manuely. Během scény, která se odehrávala ve sprše, prosvítaly Dádě mokré šaty, pod nimiž se Josefu Abrhámovi (†82) naskytl pohled na její bradavky a kalhotky. Poté následoval žhavý polibek.

Málokdo ví, že si režisér Ladislav Smoljak (†78) přál, aby se Dáda vysprchovala bez kalhotek. Lstivá Dáda se však vymluvila na menstruaci. "Teprve později mi bylo jinými vysvětleno, že scéna šla natočit bez kalhotek i v takové situaci. Dneska lituji, že jsem si tehdy nedupnul, bez kalhotek by ta scéna byla mnohem lepší,“ nechal se kdysi slyšet Ladislav Smoljak.

Tak alespoň, že v těch Návštěvnících Dáda neprotestovala. Jejími nahými fotkami se můžete pokochat v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám