Hlavní obsah
Článek

Ve společenských chvílích, když je načesaná, nalíčená a oblečená v krásných šatech, byste zpěvačku, herečku a skladatelku Kylie Minogue (55) nezaměnili s žádnou jinou. Ovšem i ‚princezna‘, nebo dokonce ‚bohyně popu‘, jak jí bývá přezdíváno, potřebuje volno. V tu chvíli Kylie odkládá výrazné róby i štětce na make-up a chce být co nejméně nápadná.

Vzhledem k tomu, že jde o jednu z nejpopulárnějších zpěvaček vůbec a globální hvězdu, podaří se jí to málokdy. I ve volnu (jejím) jsou jí fotografové v patách. Stejně jako ve středu v Melbourne během pochůzek, kdy by v ní necvičené oko ‚tu‘ Kylie nejspíš opravdu nepoznalo. V obyčejném bílém tričku, šedých kalhotách, slamáku a se slunečními brýlemi, navíc bez make-upu, který umí šikovně schovat známky stáří a pár let ubrat, by ji spousta lidí včetně jejích fanoušků nejspíš minula bez povšimnutí. Paparazzi ale snad mají na celebrity senzory, takže jejich objektivům neunikla.

Pár vrásek Minogue nejspíš přibylo i během posledního rozchodu. S mladším hercem Joshuou Sassem (30) byla zpěvačka zasnoubená, ale měl ji podvádět, takže ze svatby logicky sešlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám