Hlavní obsah
Článek

Milostný poměr, který se odehrál před čtvrt stoletím, má Kylie Minogue (55) stále ve své paměti. Její první partner totiž přišel za podivných okolností o život, což zpěvačka dodnes nemůže pochopit.

Kylie své emoce držela dlouho na uzdě, ale v australské televizní talk show 60 Minutes došlo na nepříjemnou otázku, která ji očividně zaskočila. Vzpomínky na Michaela Hutchence z kapely INXS jsou pro ni stále bolestivou záležitostí, přestože od jeho smrti už uplynulo téměř 17 let.

Australská popová diva s ním randila v letech 1989 až 1991 a svůj první vážný vztah prožívala velmi intenzivně. „Byla to obrovská láska, byla jsem v tom až po uši. Bylo mi 21 let a všechno pro mě bylo nové. Nikdy jsem už nikoho takového nepoznala“ řekla Minogue v televizní show.

V době, kdy Hutchence přišel o život, se svou bývalou přítelkyní udržoval přátelský vztah, přestože to byl on, kdo jejich poměr ukončil. Zpěvák byl nalezen uškrcen, ale jeho údajnou sebevraždu provázela řada otázek, na něž nezná odpověď ani Kylie Minogue.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám