Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristýna Leichtová (38) není jediným umělcem ve své rodině. Naopak své vlohy zdědila po svém tatínkovi. A rozhodně nejde o žádnou neznámou personu. Miroslav „Míša“ Leicht je totiž populární muzikant.

Zatímco herečka má teď plnou hlavu mateřských povinností, její tatínek je v jednom kole. Se svou bluegrassovou kapelou Cop teď chystá velký narozeninový koncert, na kterém společně s kapelou Nezmaři oslaví čtyřicet let své existence. A pro velký ohlas ze strany fanoušků po prvním naplněném koncertu přidávají hned další.

„Děsně se těším na koncert. Lucernu jsme v minulosti naplnili i sami, ale letos to chceme trochu jinak. V průběhu koncertu poběží zajímavá projekce, dojde k prolínání účinkujících a ještě s Copem pokřtíme knihu a zpěvník,“ upřesňuje Míša Leicht.

Na dvojkoncert se těší i frontman Nezmarů Pavel Jim Drengubák. „Jsme třicet let přátelé a já se těším, protože to bude zajímavý koncert. Zahrajeme, každá kapela zvlášť a pak dáme jednu jejich a jednu naši písničku společně,“ prozradil.

Jedinečné spojení těchto dvou spřátelených skupin na jednom pódiu tak mohou jejich fanoušci vidět v pražské Lucerně v sobotu 10. listopadu od 14 a od 19 hodin. Speciálním gratulantem na koncertu budou členové Symfonického orchestru Českého rozhlasu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám