Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Vojta Drahokoupil (28), který byl hvězdou show Tvoje tvář má známý hlas, promluvil o rozchodu s Českou vicemiss 2016 Kristýnou Kubíčkovou (26). Není to jediný rozchod v jeho životě. Tlustou čáru udělal i za spoluprací se svým managementem. "Prožívám velké změny v pracovním i v soukromém životě. Cítím, že rozhodnutí, která dělám, jsou správná. Uvidíme, jak se s tím poperu," řekl Super.cz Vojta.

"Je to ještě čerstvé. Rozešli jsme se v dobrém. Usoudili jsme, že nemáme budoucnost. Jsme dva lidé, kteří mají názory, které se občas tlučou. A já myslím, že by se měly spíš doplňovat. Nenašli jsme společnou notu, a proto to spadlo," vysvětlil k rozchodu s krásnou Kristýnou.

Rozchod inicioval on. "Je to z mé strany. Řešili jsme oba, jestli spolu chceme být dál. To rozseknutí ale přišlo ode mě. Někdo to udělat musel. A tu odvahu jsem sebral já. Bude nám oběma líp," míní.

Drahokoupil to vzal od podlahy a rovnou se rozešel i se svým manažerem. "Mám hodně práce, ale nemám management, který jsem měl. Rozešel jsem se i s manažerem. Je to pro mě rozchodové období," dodal na výročí pražské vaflárny.

Reklama

Další články

Načítám