Hlavní obsah
Článek

Herečka Dakota Johnson (34) zazářila na premiéře filmu The Lost Daughter v rámci londýnského filmového festivalu. Oblékla totiž třpytivé šaty značky Gucci, a i když neodhalila skoro žádnou kůži, strhla na sebe pozornost.

Dakota nadšeně rozdávala autogramy a objímala fanoušky. Na premiéru ji přišel podpořit i partner, zpěvák Chris Martin, ovšem ten se raději stranil, aby dal prostor své polovičce.

Večer před premiérou pro změnu podpořila Dakota Chrise na jeho londýnském koncertě s kapelou Coldplay. Martin během vystoupení ukázal na balkon, kde herečka seděla, a označil ji za “svůj vesmír“.

Veřejné romantické vyznání bylo spíš ojedinělé, hvězdný pár si soukromí střeží a společně nepózují ani na akcích. Po třech letech vztahu se letos sestěhovali dohromady, pořídili si sídlo v Malibu.

Psychologické drama The Lost Daughter, které režírovala Maggie Gyllenhaal, mělo světovou premiéru už v Benátkách, kde se dočkalo čtyřminutového aplausu. Maggie tam také obdržela cenu Golden Osella Award za nejlepší scénář. Snímek uvede Netflix na silvestra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám