Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý kuchař z Buckinghamského paláce prozradil pár pikantních detailů z místní kuchyně. Pro královskou rodinu vařil 15 let a připravoval jídla nejen pro královnu Alžbětu II. (†96), ale i prince Harryho, prince Williama i princeznu Dianu.

Darren O’Grady pro The Sun uvedl, že Alžběta II. není fanynkou rychlého občerstvení, ale je tu jedna věc, kterou má ráda, a to jsou hamburgery. Objednává si je ovšem bez housky.

„Co mi přišlo v Balmoralu vždy úsměvné, že jsme tam připravovali vlastní burgery. Na lovu střelili jelena a my jsme z něj na objednávku dělali zvěřinové burgery. Byla v nich kopa brusinek, ale nikdy se nepodávaly v housce,“ odtajnil O’Grady.

Když zrovna nepřipravoval pro královnu burgery bez housky, většinou se vařila klasická francouzská kuchyně. Zároveň kuchař prozradil, že Alžběta II. nemá ráda pizzu a za celých patnáct let jeho služby u královské rodiny se nikdy nepodávala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám