Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královna Alžběta II. (†96) se těší na další pravnouče. Princezna Beatrice (31) oznámila, že čeká své první miminko. O šťastné novince informoval královský palác.

„Její královská Výsost princezna Beatrice a pan Edoardo Mapelli Mozzi s potěšením oznamují, že letos na podzim očekávají narození miminka. Královna byla informována a obě rodiny tato zpráva potěšila,“ napsal palác ve svém prohlášení.

Podle britského Daily Mailu je oznámení těhotenství menším rýpnutím do Harryho a Meghan. Přišlo totiž přesně v den výročí jejich svatby. A prý se možná jedná o „odplatu“ za to, že Meghan a Harry oznámili, že čekají Archieho v den svatby sestry Beatrice, princezny Eugenie.

Beatrice je dcerou prince Andrewa a jeho bývalé ženy Sarah, vévodkyně z Yorku. Královská rodina letos zažívá velký babyboom. V únoru rodila královnina vnučka Eugenie, o měsíc později pak její nejstarší vnučka Zara Phillips a brzy přivede na svět potomka i manželka prince Harryho Meghan.

Miminko princezny Beatrice bude 11. v pořadí nástupnictví na královský trůn. Princezna Beatrice se provdala za italského developera Edoarda loni v červenci během tajného obřadu na hradě Windsor. Kvůli vládním opatřením byl obřad omezen na 30 hostů. Beatrice a Edoardo se zasnoubili před dvěma lety během dovolené v Itálii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám