Hlavní obsah
Článek

Kourtney Kardashian (44) už sice padla čtyřicítka, ale co se týče formy, za mladšími sestrami ze slavného klanu Kardashian-Jenner nezaostává. A na rozdíl od nich ani neholduje přehnaným plastikám. Majitelka lifestylového blogu Poosh a trojnásobná maminka o sebe pečuje co nejpřirozenější cestou, a to se jí vyplácí. Aniž by musela držet kruté diety, vypadá skvěle. Jak si udržuje figuru, prozradila magazínu Health.

„Vyrostla jsem v době, kdy bylo moderní být super hubená. Frčela jídla bez tuku a počítání kalorií. O takových věcech dnes už ani nepřemýšlím,“ přiznala Kourtney.

Kalorie už sice nepočítá, ale lepek ani laktózu u ní doma nenajdete. „V naší domácnosti žijeme bez lepku a mléčných výrobků. Moje pleť je velmi náchylná, a když konzumuji laktózu, hned se to projeví.“ Změna stravování, kterou učinila v roce 2016, má prý dokonce pozitivní vliv na její ratolesti.

V minulosti byla Kourtney spokojená s keto dietou, dnes preferuje přerušovaný půst. „Někdy jím normálně celý den a místo večeře si dám vývar z kostí.“ Přiznala také, že si občas ráda zamlsá, ale nikdy ji neuvidíte pít slazené nápoje.

Kourtney také prozradila, že dvakrát týdně chodí na psychoterapie, díky nimž má pod kontrolou svoje úzkosti. „Docházím na ně poslední tři roky a vždycky se těším. Dodává mi to potřebný nadhled. Mám pak pocit, že zvládnu věci vyřešit dřív, než přerostou ve větší problém.“ K duševní pohodě jí také dopomáhá pravidelné cvičení a návštěvy kostela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám