Hlavní obsah
Článek

Přestože nahotou a odvážnými modely proslula především Kim Kardashian, kam se nyní hrabe na své sestry. Khloé (39), Kourtney (44) a Kendall Jenner (28) se nechaly zvěčnit v odvážných modelech a jejich fanoušci málem zešíleli.

Khloé navlékla své tělo do třpytivé kombinézy, Kourtney zvolila neméně třpytivý model, který však nezakryl vůbec nic a slavná sestra tak ukázala i černé prádlo, a Kendall se nasoukala do lesklých minišatů, které vystřídaly odvážný outfit, jenž vynesla na after party po Oscarech.

Na snímcích pózovaly jako divé a fotky nadšeně sdílely na sociálních sítích. Na jedné z fotek Kourtney navíc vyšpulila zadeček a jeden by těžko hádal, že je nejstarší sestrou z klanu a letos jí bude 40.

Sestry stmelilo nedávné drama, které se v jejich početné rodině odehrálo. Khloé se definitivně rozešla s nevěrným partnerem a otcem dcery True (10 měsíců) Tristanem Thompsonem. Ten ji měl údajně podvést s blízkou rodinnou přítelkyní Jordyn Woods. Nevypadá to však, že by Khloé tyto události nějak zdrtily, naopak vypadá lépe než kdy jindy. Hlasujte v naší anketě, které ze sester to podle vás nejvíc sekne.

Která ze slavných sester je podle vás na snímcích nejvíc sexy?
Kourtney Kardashian
19,8 %
Khloé Kardashian
15 %
Kendall Jenner
65,2 %
Celkem hlasovalo 353 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám