Hlavní obsah
Článek

Kourtney Kardashian (44) je sice nejstarší ze slavného sesterstva a prošla si už třemi požehnanými stavy, ale její postavě jako by každý další porod prospíval. K záplavě bikinových selfie z dovolené na ostrově St. Barts, kde už několik dní pobývá celé její široké příbuzenstvo, se přidala i Kourtney se svojí troškou do mlýna a její příspěvek rozhodně stojí za pozornost.

Maminka pětiletého Masona, tříleté Penelope a devítiměsíčního syna Reigna sice nemá pro média ani veřejnost takové charisma jako o dva roky mladší Kim, ale postavou ji hravě strčí do kapsy, stejně jako nejmladší Kardashianku Khloé, která přitom během posledního roku prošla velkou změnou, když se jí podařilo zhubnout o patnáct kilogramů a pěkně vyrývat svalstvo.

Kourtney touto fotografií jistě podráždila i expartnera Scotta Disicka, otce všech jejích tří potomků, s nímž se minulý měsíc po devíti letech zřejmě definitivně rozešla. Disick zcela zanedbával otcovské povinnosti, celé dny a noci trávil na tazích s kamarády a s věrností si rovněž hlavu nelámal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám