Hlavní obsah
Článek

Dlouhodobě nestabilní vztah Kourtney Kardashian (44) a o čtyři roky mladšího Scotta Disicka je prý definitivně u konce. Problémový bouřlivák, jehož si nejstarší ze sester Kardashianových nepojistila ani třemi společnými potomky, byl viděn v blízkém kontaktu se svojí bývalou Chloe Bartoli.

Muž, jenž se stal díky rodině své partnerky televizní hvězdou, strávil poslední měsíc mimo domov, kdy v jednom kuse pařil s přáteli. Před pár dny jej navíc vyfotili, jak se v Monte Carlu dotýká módní stylistky Bartoli, k níž měl v minulosti blízko.

Pro Kourtney to byla nejspíš poslední kapka, podle jejího okolí už nehodlá čekat na jeho slibovanou nápravu a od otce svých tří dětí, Masona (5), Penelope (3) a šestiměsíční Reign, odchází. Scott, jenž byl po celou dobu součástí show Keeping Up With the Kardashians, se již několikrát neúspěšně léčil ze závislosti na alkoholu, naposledy v polovině března na Kostarice.

„Kourtney vždycky Scotta bránila a vzala ho zpátky, ale teď se třemi dětmi ji to už nebaví. Kourtney musí dělat to, co je nejlepší pro jejich děti,“ potvrdil zdroj pro E! Magazine.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám