Hlavní obsah
Článek

Jako lékařku jsme ji mohli vídat v Ordinaci v růžové zahradě. Tam ovšem její postavu zastřelili, takže Klára Cibulková (48) vylučuje, že by se objevila v pokračování na placeném kanále. "Nejsem Bobby Ewing z Dallasu," smála se na dotaz Super.cz. Trn v patě jí během pandemie vytrhla role právničky v Sestřičkách.

"Sama bych se už do Ordinace ani vracet nechtěla. Ale jinak se zásadně seriálům nebráním. V Sestřičkách jsem byla tak jednou nohou. Díky za tu práci v době zavřených divadel. A bavilo mě to. Kromě toho mě během pandemie částečně zachránily audioknihy, které jsem načítala, a trochu jsem pracovala v rozhlase," vypočítala.

Našla si ale stejně jako řada jejích kolegů i vedlejšák. "V největší, i psychické, nouzi jsem dělala na stanovišti antigenních testů, protože jsem si na podzim udělala i ošetřovatelský kurz. Říkala jsem si, že když bude nejhůř, tak se nějak uživím. A v tom únoru a březnu jsem byla ráda, že vůbec něco dělám a přijdu mezi lidi," svěřila sympatická blondýnka s tím, že hodnotila vzorky výtěrů ve zkumavkách.

Teď už se opět těší na jeviště. "Po tom návratu do divadla mě toho po tři čtvrtě roce čeká docela dost. Během té doby jsem nazkoušela tři inscenace, tři role, které jsem nikdy nehrála před lidmi. Když přišlo oznámení, že začneme hrát, zděsila jsem se jako dítě, které má jít nečekaně druhý den do školy," doplnila Klára, která si mj. zahraje v novém představení Silnice a starším kousku Kočka v oregánu, která se bude uvádět v rámci Hvězdného léta po žižkovskou věží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám