Hlavní obsah
Článek

Ačkoliv je majitelkou úspěšné značky stahovacího prádla SKIMS, které prý i sama hojně využívá, jeden by řekl, že ho Kim Kardashian (43) ani nepotřebuje. V nenávratnu jsou doby, kdy její pověstné pozadí hyzdila nevzhledná celulitida.

Kim se vydala s rodinou na dovolenou do Mexika a vystavila křivky na pláži v sexy plavkách. A bylo na co se dívat. Přestože se pochlubila, že v loňském roce přibrala 8 kilo a stahovací prádlo tak využívala hlavně na červeném koberci, kil navíc byste si na její postavě nevšimli.

Televizní hvězda pokračuje ve svém cvičebním režimu. Cvičí denně a jí veganskou stravu, i když občas zhřeší a mlsá třeba svůj oblíbený mražený jogurt. Z pár kil navíc si nedělá hlavu.

„Uvědomíte si, že byste na sebe neměli být tak tvrdí. Cítím se dobře, když jsem ve fitku a jím zdravě, ale pokud mám nějaké období, kdy jím sladké, pořád se chci cítit dobře, když vylezu ven,“ uvedla v rámci proma svého prádla.

„Nelze na něj spoléhat na sto procent, musíte se o sebe starat. Ale pokud to ženám má pomoci se sebevědomím, dosáhla jsem svého cíle. Navíc vypadá dobře a budete se v něm cítit sexy,“ tvrdí Kim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám