Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud někdo rozumí Instagramu a svým sledujícím, je to Kim Kardashian (43). Ta je pověstná svými odvážnými snímky, které jedni milují a jiní nenávidí. Kim ale také dobře ví, že kromě nahoty fanoušci velmi cení fotky roztomilých dětí. A tak se rozhodla, že tyto prvky skloubí a trhne rekord v lajcích.

Na jednom z nejnovějších snímků se svlékla do naha a vyfotila se s nejmladší dcerkou Chicago. Snímek je tak dobrý, že mu dalo lajk přes čtyři milióny lidí. A to je celkem dost, jen pro srovnání, její nahé snímky většinou ocení maximálně kolem miliónu lidí. Fotky s dětmi pak mají většinou kolem tří miliónů lajků. Kim si tedy evidentně dala dvě a dvě dohromady a podařilo se jí pozvednout svůj Instagram. A však už bylo na čase.

Kim byla v poslední době kvůli nahým snímkům terčem ostré kritiky. Fanoušci jí vyčítali, že se snaží odvést pozornost od kontroverzí manžela Kanye Westa. Nedávno se navíc podivovali nad tím, že se jí na jedné z odhalených fotek zázračně zmenšilo její pověstné pozadí. Tohle všechno se však Kim podařilo napravit jednou jedinou fotkou. Roztomilým snímkem s malou Chicago si opět získala fanoušky na svou stranu. "Vypadá jako anděl," rozněžnila se dokonce jedna z fanynek v komentářích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám