Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kendall Jenner (28) je opravdu vzornou švagrovou, jen co je pravda. Takovou reklamu, jakou udělala nové kolekci bot Yeezy Kanyeho Westa (46), by mohl každý návrhář závidět. Manžel její sestry Kim Kardashian (43) totiž vydal novou kolekci bot a Kendall si je natolik zamilovala, že se s nimi fotila i v posteli ve spodním prádle. Na svém Instagramu pak vystavila pouze pozadí v kalhotkách.

Kendall je momentálně vytížená během Fashion Weeku v Miláně, kde chodí jednu přehlídku za druhou. Mohli jsme ji spatřit v modelech Moschino nebo jak kráčí pro značky Fendi či Alberta Ferretti.

Mezitím byla také spatřena po boku Anwara Hadida. Modela a bratra Belly a Gigi Hadid (28), se kterým měla v červnu údajně románek. S Anwarem se stejně jako s celou rodinou Hadid zná velmi dlouho, a tak k sobě mají hodně blízko. A někdy, zdá se, až moc, jak bylo vidět na afterparty CDFA Fashion Awards, kde je vyfotili, jak se vášnivě líbají. Jestli si je dvojice blízká jen občas nebo trvale, zatím není jasné.

Reklama

Další články

Načítám